Hyra kabelsökare

Vi kan hitta felet åt dig!

Behöver ni hjälp med att hitta ett brott eller skada på en begränsningskabel till robotgräsklippare? Då kan vi hjälpa till med felsökningen om ni bor i Stockholmsområdet. 

Vi jobbar med lite mer proffsiga sökare som lättare hittar svårlösta problem. 

MS 6818 

Passar utmärkt till att söka kabelbrott på robotgräsklipparens begränsningskabel.

Man kopplar på signalgeneratorn som ger en specifik signal som sen sökaren kan lokalisera. Man behöver inte gräva fram kabeln då sökaren klarar att lokalisera begränsningskablar som ligger nergrävd.

Fungerar även utmärkt inomhus om man vill hitta hur ett kabelrör löper i väggen.

Kabelsökare  Mastech 6818

  • Dygn 1-6            250kr 
  • Dygn 7-14          200kr

Ezicat I750

Kabelsökare för lite mer avancerade sökningar.  Hitta inkommande ledningar före eventuellt grävarbete. Det går att hitta både el och metallrör. Metallrör genom att använda signalgeneratorn. Ibland måste signalgeneratorn även användas på elledningar. Denna sökare tillsammans med signalgeneratorn nyttjar 2 olika frekvenser 8 och 33khz.  Fungerar också utmärkt att hitta kabelbrott på robotgräsklippare.

Kabelsökare  Ezicat I750

  • Dygn 1-6            500kr 
  • Dygn 7-14          400kr

Kabelsökare Ezicat + Signalgenerator Ezitex

  • Dygn 1 <              625kr

Vivax Metrotech VlocPro2 

Kabelsökare för lite mer avancerade sökningar.  Hitta inkommande ledningar före eventuellt grävarbete. Det går att hitta både el och metallrör samt sonder. Metallrör genom att använda signalgeneratorn. Ibland måste signalgeneratorn även användas på elledningar. Denna sökare tillsammans med signalgeneratorn nyttjar hela 46 olika frekvenser. Den söker även på 512hz som fungerar i gjutjärnsrör. Det är denna frekvens våra kameror sänder på. Fungerar också utmärkt till att hitta kabelbrott på robotgräsklippare.

Kabelsökare  Vlocpro2

  • Dygn 1-6            500kr 
  • Dygn 7-14          400kr

Kabelsökare Vlocpro2 + Signalgenerator T300

  • Dygn 1 <              625kr

Alla priser är inklusive moms.