Hyra kabelsökare

Vi kan hitta felet åt dig!

Ska du gräva på tomten och undrar om det ligger någon markkabel i backen? Eller har du en begränsningskabel som gått av? Då kan du hyra en kabelsökare för markledningar. 

Behöver ni hjälp med att hitta ett brott eller skada på en begränsningskabel till robotgräsklippare? Då kan vi hjälpa till med felsökningen om ni bor i Stockholmsområdet. 

Vi jobbar med lite mer proffsiga sökare som lättare hittar svårlösta problem.

Vi tar 950kr för att åtgärda ett kabelbrott på begränsningskabeln i Stockholm Norrort. Då ingår skarvkoppling samt 1m kabel. Vid flera kabelbrott tillkommer eventuellt extrakostnader för kopplingar och arbetstid.  Ni behöver inte vara hemma när vi gör reparationen. För oss räcker det med telefonkontakt om några frågetecken skulle uppstå. 

MS 6818 

Passar utmärkt till att söka kabelbrott på robotgräsklipparens begränsningskabel.

Man kopplar på signalgeneratorn som ger en specifik signal som sen sökaren kan lokalisera. Man behöver inte gräva fram kabeln då sökaren klarar att lokalisera begränsningskablar som ligger nergrävd.

Fungerar även utmärkt inomhus om man vill hitta hur ett kabelrör löper i väggen.

Kabelbrott på begränsningskabeln

Kabelsökare  Mastech 6818

Dygn /   250kr  (200kr ex moms) 

Ezicat I750

Kabelsökare för lite mer avancerade sökningar.  Hitta inkommande ledningar före eventuellt grävarbete. Det går att hitta både el och metallrör. Metallrör genom att använda signalgeneratorn. Ibland måste signalgeneratorn även användas på elledningar. Denna sökare tillsammans med signalgeneratorn nyttjar 2 olika frekvenser 8 och 33khz.  Fungerar också utmärkt att hitta kabelbrott på robotgräsklippare.

Kabelsökare  Ezicat I750

  • Dygn          500kr  (400kr ex moms) 

Kabelsökare Ezicat + Signalgenerator Ezitex

  • Dygn              625kr  (500kr ex moms)

Vivax Metrotech VlocPro2 

Kabelsökare för lite mer avancerade sökningar.  Hitta inkommande ledningar före eventuellt grävarbete. Det går att hitta både el och metallrör samt sonder. Metallrör genom att använda signalgeneratorn. Ibland måste signalgeneratorn även användas på elledningar. Denna sökare tillsammans med signalgeneratorn nyttjar hela 46 olika frekvenser. Den söker även på 512hz som fungerar i gjutjärnsrör. Det är denna frekvens våra kameror sänder på. Fungerar också utmärkt till att hitta kabelbrott på robotgräsklippare.

Kabelsökare  Vlocpro2

  • Dygn             500kr  (400kr ex moms)

Kabelsökare Vlocpro2 + Signalgenerator T300

  • Dygn               625kr  (500kr ex moms)

Vivax Metrotech Vloc3-Pro

Den senaste modellen av kabelsökare som har allt som föregångaren VlocPro2 har. Men denna har en tydligare display samt nya funktioner som gör sökandet lättare. Den största förändringen är att den har en förbättrad antennfunktion som gör att man inte behöver hålla sökaren i en viss vinkel mot kabeln man söker.  Det går att hitta både el och metallrör samt sonder. Metallrör genom att använda signalgeneratorn. Ibland måste signalgeneratorn även användas på elledningar. Denna sökare tillsammans med signalgeneratorn nyttjar hela 46 olika frekvenser. Den söker även på 512hz som fungerar i gjutjärnsrör. Det är även denna frekvens våra kameror sänder på. 

Hyr kabelsökare Vloc3-Cam

Kabelsökare  Vloc3-Pro

  • Dygn             625kr  (500kr ex moms)

Kabelsökare Vloc3-Pro + Signalgenerator T300

  • Dygn               750kr  (600kr ex moms)

 

  • Kabelsökare Vloc3-Pro + Signalgenerator T300 + A-Frame

    • Dygn               1250kr  (1000kr ex moms)
Vloc3-Pro A-Frame Skadad markkabel
Kabelsökare med en A-Frame som både lokaliserar elkablar samt hittar jordfel där yttermanteln är skadad.