Hyra kabelläggare

Kabelläggare, kabelnedläggare att hyra till din installation av robotgräsklippare. Skyndar på och underlättar ditt arbete med att lägga ner begränsningskabel. Under gynnsamma förhållanden klarar du att lägga hela 600m/h.

Du kan nyttja kabelläggaren till  olika typer av Robotgräsklippare. Justera avståndet med hjälp av en graderad arm som skjuts ut till det avstånd som önskas. Närmsta avstånd mot vägg är endast 15cm. (andra fabrikat klarar oftast bara 25cm)

Slipp märla fast kabeln och spara på rygg och knän, du riskerar inte att kabel är synlig och eventuellt fastnar i gräsklipparen.  Begränsningskabeln läggs ned i marken på ett djup av ca 5cm. Det skyddar kabeln från krattor och eventuella mossrivare.  Det är viktigt att du justerar handtaget i en bekväm höjd så kabellägaren ligger i våg. Det är viktigt därför om du inte gör det kan begränsningskabeln eventuellt hamna för högt.

Handtaget är justerbart i både höjd och sidled vilket resulterar till en bra arbetsställning och slipper att gå allt för nära vissa stickiga buskar.

Hjulen driver kabelnedläggaren framåt genom att hålla in handtaget och farten styrs med gasreglaget.

Ett sågblad skär igenom gräsmattan och bakom bladet läggs kabeln ner. Kvar blir en liten skåra i gräsmattan som växer igen på några dagar.

För mer info klicka här.

Vikten är endast 34kg och du transporterar den lätt i bagageluckan.

600MH KABELNEDLÄGGARE

  • Dygn               950kr  (760kr ex moms)