28-DM

Våra olika modeller

28-DM

28-DM är en Nivell-kamera med en rörlig lins. Den lägger sig alltid rätt i röret så att man alltid ser upp som upp. Det gör att man lättare kan lokalisera hur rören går. Det  fungerar  bara i vågräta ledningar då det är en vikt på linsen som automatiskt hamnar längst ner. Tillägg till det så har den även en 512hz sond som skickar signal på vart kameran befinner sig, så man kan med hjälp av en sökare hitta positionen  och djup på kameran.

Den matas fram med en lite grövre 7mm glasfiberkabel som har en längd på hela 60m. Vi rekommenderar denna kamera för dimensioner 75mm och uppåt.

  Meterräknare finns givetvis för att hålla koll på hur långt bort kameran befinner sig. Linsen har 12st led-lampor som ger en enormt bra belysning samt att den har ett safirglas som skyddar mot repor. Bildskärmen är på 9″ och ger en klar och fin bild. Medföljer gör även laddare, batteri som ger en drifttid på hela 4-5 timmar, samt 2st olika skids som kan monteras på kamera för att centrera den och även skydda kameran. Som tillval kan man lägga till ett smidigt litet tangentbord för att skriva till kommentarer på inspelad film.

Read More